Automatisatie van poorten

Een garagepoort handmatig moeten openen is niet altijd even handig. Bij slecht weer zouden we allemaal liever in onze auto kunnen blijven zitten om onze garage binnen te rijden. Onze automatisaties laat u ontspannen en veilig thuis komen. Wilt u uw sectionale poort of kantelpoort laten automatiseren? Neem contact met ons op.

Automatisatie van rolluiken

Door het automatiseren van uw rolluiken kunt u uw rolluiken allemaal in één keer sluiten. Of u kunt ze automatisch laten openen of sluiten, rekening houdend met het invallend licht of aan de hand van een tijdsklok.

Bij de automatisatie van rolluiken kunnen we ook denken aan rolluiken op zonne-energie. Deze automatisatie is zeer eenvoudig te installeren omdat er geen stroomvoorziening nodig is.

Automatisatie van zonwering

Door automatisatie kunt u uw zonwering bedienen, zonder dat u daarvoor hoeft op te staan en naar uw raam te gaan.

Slimme zonwering zorgt er dan weer dat ze sluit wanneer het licht een bepaald intensiteit heeft, en dus stilaan storend wordt. Dat zorgt ervoor dat de zonwering gesloten wordt nog voor u last krijgt van het licht. Daalt de lichtintensiteit weer, dan zal de zonwering openen.

Offerte automatisatie

Woont u in de ruime regio Antwerpen (Antwerpen, Berchem, Merksem, Wilrijk, Ekeren, Deurne, …) en wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor de automatisatie van uw poort, rolluiken of zonwering? Neem dan contact met ons op.

DKJ is uw betrouwbare partner voor sectionale garagepoortenkantelpoortenindustriële poortensnelloopdeurenvoorzetrolluikeninbouwrolluikenindustriële rolluikenwinkelrolluiken en rolluiken op zonne-energie.