Eenvoudiger bestaat niet :

Deze rolluiken op zonne-energie zijn de gedroomde oplossing voor een snelle, efficiënte en veilige montage.
Deze rolluiken werken op zonne-energie en worden standaard geleverd met een 12V motor, inclusief handzender. Zelfs bij beperkt daglicht, functioneert het rolluik optimaal.
100% autonoom, 100% draadloos en superstil. Bijgevolg uiterst gebruiks- en montagevriendelijk. 4 schroeven ... en het werkt. Dankzij het compacte zonnepaneel aan de voorzijde op de kast, wordt de ingebouwde accu gevoed en kan het rolluik volledig draadloos aangestuurd worden. Deze werken ook op plaatsen met beperkte lichtinval. Direct zonlicht is dus niet nodig. Met 7 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook op het zonnepaneel en batterij. Luxe! En met de standaard, oerdegelijke optilbeveiliging, bent u gerust tijdens uw afwezigheid en tijdens de donkere uurtjes. Deze rolluiken op zonne-energie zijn uniek en enig in hun soort.

Intelligentie ten top:

Eindelijk een rolluik op zonne-energie dat perfect werkt ... zoals het hoort. Zowel als voorzetrolluik als inbouw met aparte zonnecel.
dit type rolluik is zo makkelijk te plaatsen: geen aansluiting op het stroomnet, geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen halen, noch bedrading doorheen de woning of tegen de muren. Bevestig het rolluik met 4 of 6 schroeven, druk op de zender en het werkt. Geen enkele extra kosten voor stroomaansluiting. Klanten hoeven zelfs niet thuis te zijn voor de montage. Alles gebeurt via de buitenkant van de woning.
Een gesloten rolluik is tevens standaard beveiligd tegen optillen dankzij zijn uniek en gepatenteerd vergrendelingsmechanisme.
Zijn eenvoudig gebruiksgemak gaat samen met een erg mooi en afgewerkt design, wat zorgt voor een harmonieuze integratie aan uw woning.

Kort samengevat:

  • energiebesparend, totaal geen stroomverbruik
  • altijd elektrisch gestuurd met 12V motor en handzender
  • volledig autonoom, dus geen stroomaansluiting
  • geruisloze werking
  • beveiligd tegen optillen
  • unieke garantie: 7 jaar op alle onderdelen
  • steeds op maat gemaakt
Vraag uw GRATIS offerte