Inbouwrolluik in Antwerpen en omstreken

Inbouwrolluiken zijn ook wel beter gekend als de traditionele rolluiken die in de meeste bestaande woningen beschikbaar zijn.

Energie besparen met inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken kunnen een aanzienlijke energiebesparing realiseren, tot wel 61 procent minder warmteverlies. Daarnaast zijn ze zonwerend voor de koelere ruimte en kunnen ze het licht regelen bij een irriterende lichtinval. Ook hebben ze uitstekende geluidswerende eigenschappen.

Meer veiligheid

Ook op het vlak van veiligheid zijn inbouwrolluiken een prima keuze. Ten eerste zorgen ze voor een betere inbraakbeveiliging. Maar ook tegen felle weersomstandigheden bieden ze bescherming. Denk maar aan storm en hevig onweer.

Een inbouwrolluik op maat van uw woning

Dankzij onze brede waaier aan kleuren kunnen alle onze inbouwrolluiken afgestemd worden op de exacte stijl van jouw woning. De inbouwrolluiken leveren wij zowel in PVC en aluminium.

Offerte inbouwrolluiken

Woont u in de ruime regio Antwerpen (Antwerpen, Berchem, Merksem, Wilrijk, Ekeren, Deurne, …) en wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor inbouwrolluiken? Neem dan contact met ons op.

DKJ is uw betrouwbare partner voor sectionale garagepoortenkantelpoortenindustriĆ«le poortensnelloopdeurenvoorzetrolluikeninbouwrolluikenindustriĆ«le rolluikenwinkelrolluiken en rolluiken op zonne-energie.