POORTEN

Een automatische poort

Een poort aan uw woning of bedrijf zorgt voor veiligheid en gebruiksgemak. Of u nu kiest voor een sectionale poort, een kantelpoort of een industriële poort, bij DKJ bent u aan het juiste adres voor vakwerk. Door onze vlekkeloze service slaapt u op uw twee oren en bent u zeker van een perfect geplaatste kwalitatieve poort.

Soorten poorten bij DKJ in Boechout

Bij DKJ in Boechout kunt u terecht voor verschillende types van poorten. 

  • Sectionale garagepoort: deze opent verticaal en is plaatsbesparend. Ze kunnen zowel geplaatst worden in nieuwbouw als in renovaties.
  • Kantelpoort: deze bestaat uit één poortblad dat in zijn geheel naar buiten kantelt bij het openen van de poort. Het is een eenvoudig en budgetvriendelijk systeem.
  • Industriële poort: industriële rolluiken en roldeuren bieden een optimale bescherming tegen inbraak en vandalisme en worden veel toegepast als afsluiting van een bedrijfshal of een magazijn.
  • Snelloopdeur: dit type van poorten wordt gebruikt voor het optimaliseren van de verkeersstroom in magazijnen en bedrijfshallen. Daarnaast draagt het bij tot een goede klimaatregeling en energiebesparing.

Offerte voor uw poort

Woont u in de ruime regio Antwerpen (Antwerpen, Berchem, Merksem, Wilrijk, Ekeren, Deurne, …) en wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw garagepoort? Of heeft u een bedrijf en wilt u graag een offerte voor uw industriële poort of snelloopdeur? Neem dan contact met ons op.

DKJ is uw betrouwbare partner voor sectionale garagepoorten, kantelpoorten, industriële poorten, snelloopdeuren, voorzetrolluiken, inbouwrolluiken, industriële rolluiken, winkelrolluiken en rolluiken op zonne-energie.