Rolluiken op zonne-energie in Antwerpen en omstreken

Snelle, eenvoudige en veilige montage

Doordat er geen stroomvoorziening nodig is, zijn deze rolluiken op zonne-energie de gedroomde oplossing voor een snelle, efficiënte en veilige montage. Deze rolluiken werken op zonne-energie en worden standaard geleverd met een 12V motor, inclusief handzender. Zelfs bij beperkt daglicht, functioneert het rolluik optimaal.

Autonoom, draadloos en superstil

Dankzij het compacte zonnepaneel aan de voorzijde op de kast, wordt de ingebouwde accu gevoed en kan het rolluik volledig draadloos en autonoom aangestuurd worden. Deze werken ook op plaatsen met beperkte lichtinval. Direct zonlicht is dus niet nodig. 

Veiligheid met 7 jaar garantie

Op onze rolluiken op zonne-energie bieden we 7 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook op het zonnepaneel en batterij. Met de standaard, oerdegelijke optilbeveiliging, bent u gerust tijdens uw afwezigheid en tijdens de donkere uurtjes. Deze rolluiken op zonne-energie zijn uniek en enig in hun soort.

Offerte rolluiken op zonne-energie

Woont u in de ruime regio Antwerpen (Antwerpen, Berchem, Merksem, Wilrijk, Ekeren, Deurne, …) en wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor rolluiken op zonne-energie? Neem dan contact met ons op.

DKJ is uw betrouwbare partner voor sectionale garagepoortenkantelpoortenindustriële poortensnelloopdeurenvoorzetrolluikeninbouwrolluikenindustriële rolluikenwinkelrolluiken en rolluiken op zonne-energie.