ROLLUIKEN

Rolluiken voor energiebesparing en veiligheid

Een rolluik heeft diverse functies. In de eerste plaats zorgt het voor veiligheid en privacy. Daarnaast kan het ook een belangrijke energiebesparing met zich meebrengen. DKJ is uw betrouwbare partner voor rolluiken. Of u nu kiest voor een rolluik op zonne-energie, een voorzetrolluik, een inbouwrolluik, een industriële rolluik of een winkelrolluik, u bent altijd zeker van een een uitmuntende kwaliteit en een perfecte plaatsing.

Soorten rolluiken van DKJ

Bij DKJ in Boechout kunt u terecht voor diverse types van rolluiken. 

  • Rolluik op zonne-energie: Doordat er geen stroomvoorziening nodig is, zijn deze rolluiken op zonne-energie de gedroomde oplossing voor een snelle, efficiënte en veilige montage.
  • Voorzetrolluik: voor een optimale energiebesparing en zonwering
  • Inbouwrolluik: De inbouwrolluiken leveren wij zowel in PVC en aluminium.
  • Industriële rolluik: Industriële rolluiken en roldeuren bieden een optimale bescherming tegen inbraak en vandalisme.
  • Winkelrolluik: Bescherm uw winkel tegen inbraken met een winkelrolluik.

 

Offerte voor uw rolluik

Woont u in de ruime regio Antwerpen (Antwerpen, Berchem, Merksem, Wilrijk, Ekeren, Deurne, …) en wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw rolluik? Of heeft u een bedrijf of winkel en wilt u graag een offerte voor uw industriële rolluik of winkelrolluik? Neem dan contact met ons op.

DKJ is uw betrouwbare partner voor sectionale garagepoortenkantelpoortenindustriële poortensnelloopdeurenvoorzetrolluikeninbouwrolluikenindustriële rolluikenwinkelrolluiken en rolluiken op zonne-energie.