Sectionale garagepoorten in Antwerpen en omstreken

Waarom een sectionale garagepoort?

Sectionale garagepoorten zijn poorten die verticaal openen. Zo nemen de poorten geen extra plaats in bij het openen en win je aan doorrijruimte tijdens het binnenrijden. Bovendien kunnen sectionale poorten in elke mogelijke opening worden geïnstalleerd. Door hun constructie zijn deze poorten optimaal geschikt voor nieuwbouw en renovatie. 

Een sectionale garagepoort voor elke stijl

Op het gebied van comfort en design kunt u kiezen uit deuren met dubbelwandige thermisch geïsoleerde stallen panelen, in veel kleurvarianten en aantrekkelijke uitvoeringen. Bovendien is er ook een ruime keuze aan deuren met panelen uit massief hout. Ook kunnen wij uw sectionaalpoort automatiseren.

Offerte sectionale poorten

Woont u in de ruime regio Antwerpen (Antwerpen, Berchem, Merksem, Wilrijk, Ekeren, Deurne, …) en wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw sectionale garagepoort? Neem dan contact met ons op.

DKJ is uw betrouwbare partner voor sectionale garagepoortenkantelpoortenindustriële poortensnelloopdeurenvoorzetrolluikeninbouwrolluikenindustriële rolluikenwinkelrolluiken en rolluiken op zonne-energie.

Enkele referenties