Voorzetrolluiken in Antwerpen en omstreken

Voorzetrolluiken op maat

Onze rolluiken worden op maat gemaakt. U hebt daarbij de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning.

Energie besparen met voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken kunnen een aanzienlijke energiebesparing realiseren, tot wel 61 procent minder warmteverlies. Daarnaast zijn ze zonwerend voor de koelere ruimte en kunnen ze het licht regelen bij een irriterende lichtinval. Ook hebben ze uitstekende geluidswerende eigenschappen.

Meer veiligheid

Ook op het vlak van veiligheid zijn voorzetrolluiken een prima keuze. Ten eerste zorgen ze voor een betere inbraakbeveiliging. Maar ook tegen felle weersomstandigheden bieden ze bescherming. Denk maar aan storm en hevig onweer.

Manueel of automatisch

De Keyser - Janssens biedt altijd een oplossing op maat, afhankelijk van de inbouwsituatie! Bij ons heeft u ook de mogelijkheid op rolluiken op zonne-energie. Deze voorzetrolluiken werken met een manuele bediening, maar kunnen ook geautomatiseerd worden. Wij werken hiervoor samen met Somfy.

Offerte voorzetrolluiken

Woont u in de ruime regio Antwerpen (Antwerpen, Berchem, Merksem, Wilrijk, Ekeren, Deurne, …) en wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor voorzetrolluiken? Neem dan contact met ons op.

DKJ is uw betrouwbare partner voor sectionale garagepoortenkantelpoortenindustriĆ«le poortensnelloopdeurenvoorzetrolluikeninbouwrolluikenindustriĆ«le rolluikenwinkelrolluiken en rolluiken op zonne-energie.

Enkele referenties